تا کنون تلاش ما در این راستا بود که بتوانیم یک معرفی جامع نسبت به سنگفرش بتنی / سنگ فرش بتنی داشته باشیم. و در واقع این محصول بتنی را به شما معرفی کرده و تمایزات و تفاوت های آن را با دیگر محصولات بیان نمودیم. در ضمن لازم است که کاربردهای مختلفی که سنگفرش بتنی / سنگ فرش بتنی دارد را مورد بررسی قرار داده تا بتوانیم آشنایی کاملی با این موارد کسب کنیم.
از جمله این موارد می توان به هزینه های سنگفرش بتنی / سنگ فرش بتنی و مقایسه آن با دیگر مصالح ساختمانی اشاره کرد. شما می توانید برای پوشش بخشی از سطوح ساختمانی خود و یا حتی سطوح خارج ساختمانی و شهری استفاده کنید. همه این موارد باید در کنار مزایا و فواید سنگفرش بتنی / سنگ فرش بتنی در نظر گرفته شود و کنار هم قرار داد تا بتوانیم به یک نتیجه گیری آگاهانه دست پیدا کنیم که راهگشای کارکرد ما از سنگفرش بتنی / سنگ فرش بتنی باشد.
و بنا بر آنچه ذکر شد متوجه شدیم که می توان به عنوان یک محصول پر کاربرد آن را در نظر گرفت. البته همانطور که گفته شد شیوه های مختلفی برای اجرای سنگفرش بتنی / سنگ فرش بتنی نیز وجود دارد که عبارتند از شیوه استفاده از پنل های پیش ساخته و شیوه اجرای بتن ریزی در محل پروژه.
در این نوشته قصد داریم به این بپردازیم که استفاده از سنگفرش بتنی / سنگ فرش بتنی برای پوشش کف یک محوطه دارای چه مزایایی است. در واقع این فواید عبارتند از:
- تنوع در ابعاد و رنگ: همانطور که می دانید طراحان برای پروژه های مختلف به دلیل آن که تناسب با محیط و دکوراسیون مورد نظر داشته باشد، نمی توانند همگی از یک شکل و رنگ سنگفرش بتنی / سنگ فرش بتنی استفاده کنند و نیازمند به محصولی دارند که بتواند در رنگ های مختلف و در شکل و ابعاد گوناگون وجود داشته باشد.
- نفوذناپذیری در برابر رطوبت: اگر که آب و رطوبت بتوانند به لایه های درونی یک سازه نفوذ کنند به تدریج ساختار درونی آن را از هم منفصل کرده و باعث فرسایش آن می شوند. به همین جهت مقاومت سنگفرش بتنی / سنگ فرش بتنی در برابر نفوذ آب از جمله مزیت های مهم این محصول می باشد.
- قابلیت تولید در شکل های مختلف: این نیز از جمله ویژگی هایی است که در هنگام اجرا اهمیت خود را نشان می دهد. چرا که باید بتوانیم سنگفرش بتنی / سنگ فرش بتنی را در محیط های مختلفی که ممکن است از لحاظ ابعاد و فضا دارای محدودیت های خاصی باشند. به کار ببریم. اگر ما بتوانیم پنل ها و قطعات سنگفرش بتنی / سنگ فرش بتنی در اندازه ها و شکل های هندسی مختلف تولید کنیم به ما کمک می کند که بتوانیم در هر فضایی از این محصول بهره مند گردیم.
- استحکام و طول عمر: هر چه قدر که ماندگاری محصولی بالاتر باشد، صرفه اقتصادی آن بیشتر است و کمتر نیاز به تعمیر و بازسازی خواهد داشت. این مسئله درمورد سنگفرش بتنی / سنگ فرش بتنی نیز صادق است.
- عدم نیاز چندان به مراقبت و نگهداری: سنگفرش بتنی / سنگ فرش بتنی نه تنها به سادگی تولید و نصب می شود، بلکه بر خلاف برخی سازه های ساختمانی، سنگفرش بتنی / سنگ فرش بتنی نیازمند نگهداری چندانی نیست. و این نیز جزو مزیت هایی از سنگفرش بتنی / سنگ فرش بتنی است که باعث صرفه جویی در انرژی و هزینه می شود.
نصب سنگ فرش بتنی به روش دوغابی
- مخروط ریزی: جهت تراز کردن سطح مورد نظر در صورت نیاز به خاک ریزی و مخروط ریزی، ابتدا باید این عملیات به درستی انجام شود.
- تسطیح: پس از مخروط ریزی و ایجاد رطوبت مناسب باید عملیات تحکیم خاک صورت گیرد که با غلتک این مرحله انجام می شود.
- نقشه برداری: سپس عملیات نقشه برداری به منظور کنترل کدهای نهایی انجام می پذیرد.
- زیرسازی کار: زیرسازی به منظور عملیات نصب پانل می بایستی زیرسازی مناسب به کمک بتن مگر انجام پذیرد.
- نصب پنل ها: در انتها نصب پانل با ملات سیمان و سایر افزودنی های مورد نیاز در این مرحله انجام می پذیرد.
- بندکشی: در پایان پس از نصب پنل ها عملیات بندکشی به کمک ابزار مربوطه انجام پذیرفته و سطح نهایی پس از گذشت یک هفته آماده بهره برداری می باشد.
مراجعه به صفحه سنگ فرش / سنگ فرش هنزا می تواند شما را با این محصول و نمونه های آن بیشتر آشنا کند. همچنین اگر به تحقیق بیشتری در زمینه مزایا و فواید سنگفرش بتنی / سنگ فرش بتنی علاقه مند هستید می توانید با متخصصان و کارشناسان ما در هنزا تماس حاصل نمایید.
۰ دیدگاه