امتیازات طراحی جی اف آر سی / جی آر سی
در این نوشته از بعدی دیگر به مسئله نگاه خواهیم کرد و آن بعد طراحی است. همانطور که می دانید طراحان در پی اسن هستند که بتوانند در طراحی یک سازه هم اصول کاربردی را رعایت کنند و هم این که زیبایی محصول را در نهایت خود حفظ کنند و به این ترتیب سازه طراحی شده بتواند هر دو امتیاز را برای مالکان به ارمغان آورد. جی اف آر سی / جی آر سی دارای ویژگی هایی است که کار کردن با آن برای طراحان پسندیده تر است که این خصوصیات از قرار زیر است:
- وزن سبک، که باعث می شود بار زیادی بر ساختمان تحمیل نکند. که در مقاله “استفاده از جی اف آر سی / جی آر سی به عنوان متریال سازه ای” این موضوع بررسی شده است.
- مقاومت کششی و مقاومت خمشی بالا که سبب می شود بتوان قطعاتی با شکل های منحنی و مشبک طراحی کرد که در برابر فشارهای وارده تحمل داشته باشند.
- مقاومت در برابر نفوذ آب. بنابراین در مناطق همراه با رطوبت بالا یا سازه های کنار دریا یا زیر دریا نیز می توان از جی اف آر سی / جی آر سی بهره برد.
- مقاومت در برابر آتش (fire proof)
همه این موارد دست در دست یکدیگر داده و باعث می شود که طراحی که قصد دارد سازه یا نمایی را با این متریال طراحی کند، خودش را با محدودیت های ساخت و محدودیت های مقاومتی مواجه نبیند و تنها به طیبایی و شگفت انگیز بودن طرح بیندیشد. همانطور که برخی از انواع این طرح ها در صفحه جی اف آر سی / جی آر سی هنزا قابل مشاهده است. به علاوه شما نیز می توانید با تماس با طراحان هنزا از این ویژگی بهره مند گردید.
بدون دیدگاه