در نوشته های اخیر ما سعی داشتیم که علاوه بر معرفی جی اف آر سی / جی آر سی به عنوان یک محصول مدرن ساختمانی، تفاوت های ساختاری و کاربردی آن را با بتن معمولی نیز متذکر شویم. از جمله در نوشته “مقایسه مقاومت کششی و خمشی جی اف آر سی / جی آر سی با بتن” درباره برخی ویژگی های مقاومتی آن نکاتی را ذکر نمودیم.

تست جی اف آر سی / جی آر سی در شرایط مختلف

برای آنکه ببینیم آیا یک مصالح ساختمانی می تواند به خوبی در شرایط مختلف دوام آورد، معمولا در آزمایشگاه های مصالح ساختمانی تست هایی طراحی شده و قطعات ساخته شده از آن مصالح مورد نظر در معرض برخی شرایط برای مدت زمانی مشخص قرار داده می شوند و واکنش آن ها سنجیده می گردد.

در مورد جی اف آر سی / جی آر سی نیز این وضعیت انجام شده و در آزمایشگاه آن را در معرض دو محیط مختلف قرار داده اند؛

  1. در معرض اسپری نمک
  2. در معرض رطوبت بالا

سازگاری جی اف آر سی / جی آر سی با محیط

و نتایج آزمایشگاهی همانطور که در مقاله “خصوصیات جی اف آر سی / جی آر سی” قابل مشاهده است، نشان دهنده این بوده که این محصول مقاومت خوبی در برابر چنین شرایطی داراست.

همچنین وجود پلیمری خاص در سطح این محصول، سبب شده که آثار ترک و ساییدگی و خوردگی در سطح آن مشاهده نگردد و به این ترتیب می تواند در برابر عوامل جوی مانند عوامل زیر به خوبی از خود مقاومت نشان دهد:

  1. طوفان و بادهای شدید
  2. سیل و باران های مکرر
  3. زلزله
  4. آتش سوزی

این ها از عواملی است که می تواند موجب تخریب بسیاری از مصالح ساختمانی گردد ولی همانطور که گفته شد، این بتن الیافی به خوبی در برابر آن ها از خود مقاومت نشان می دهد. شما می توانید با مراجعه به صفحه جی اف آر سی / جی آر سی هنزا با نمونه های زیبای این محصول آشنا شوید و در برابر سازگاری محیطی آن نیز اطلاعات جامع تر را از کارشناسان و متخصصان ما در هنزا جویا شوید.[button link=”https://henza.net/%d8%aa%d9%85%d8%a7%d8%b3-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%d8%a7/”] ارتباط با ما[/button]

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *