میدانگاه بریانک، یکی از پروژه های شرکت هنزا، در تاریخ 15 بهمن سال 1400 با حضور مهندس چمران رئیس شورای شهر تهران افتتاح شد.
میدانگاه بریانک
در این پروژه از جداره گلدان و مبلمان بتنی از جمله نیمکت و پادرختی، فلاورباکسها استفاده شده است.
میدانگاه بریانک در منطقه 10 با مساحت عرصه 12000 متر مربع، پیشتر فضایی رها شده بر روی ایستگاه متروی بریانک بود که با هدف تأمین بخشی از خدمات محله بریانک در حوزه های فرهنگی، تفریحی و فضای سبز، تقویت حضور ساکنان محله در عرصه عمومی، تقویت تعاملات اجتماعی و افزایش حس تعلق به محله، با تبدیل فضای رها شده به عرصه ای باکیفیت و تأمین خدمات مورد نیاز، ساماندهی و به فضای شهری رویدادپذیر تبدیل شده است.
پروژه میدانگاه بریانک پلازای شهری بر روی ایستگاه متروی بریانک به منظور تامین نیازهای ساکنین محل برای تمام گروههای سنی از کودکان، نوجوانان تا سالخوردگان میباشد.
با توجه به همجواری پلازا با اتوبان نواب و آلودگی صوتی فراوان موجود در محل، تحلیل صوت توسط متخصص صوت و گروه طراح صورت گرفت و تصمیم بر آن شد که طراحی به صورت گودال باغچههایی باشد که در ماکسیموم اختلاف سطح ارتفاعی با سطح اتوبان نواب قرار بگیرند.
میدانگاه بریانک مجموعهای با پنج گرهگاه است که هر کدام برای هر گروه سنی با خواستهها و نیازهای متفاوت میباشد. این گرهگاهها با باکسهای بتنی احاطه شدهاند که از سمت محله به صورت پلکانی بوده تا حس دعوتکنندگی را ارتقا بخشند و آلودگی صوتی را تا حد ممکن کاهش دهند.
طراحی این پروژه مهندس رها اشرفی دانشآموختهی دانشگاه ملبورن استرالیا و دانشگاه اشتوتگارت آلمان با تمرکز بر متریال، معماری و شهرسازی پایدار است.
در این پروژه شهری از محصولات بتن پیش ساخته هنزا مانند جداره گلدان، فلاورباکسهای عمودی در سایزهای متفاوت، پله بتنی ال شکل و نیمکت پادرختی استفاده شده است.
استفاده از بتن اکسپوز هنزا و محصولات مدرن بتنی در این میدانگاه پروژه را خاص کرده است. طراحی ویژه نیمکت پادرختی امکان استفاده از سایه درختان را فراهم کرده است. جداره گلدان هنزا از جنس جی اف ار سی میباشد که در طراحی آن کف گلدان دیده نشده است و نیازی به قرار دادن گلدان داخل آن نمیباشد.
بدون دیدگاه