انتخاب برگه

پرداخت کردن سنگفرش بتنی / سنگ فرش بتنی

سنگفرش بتنی / سنگ فرش بتنی به دلیل آنکه متریالی است که در معرض دید قرار می گیرد و برای پوشش کف سازه در پاسیوها، حیاط خانه، محوطه اطراف استخر و غیره به کار می رود، غالبا نیاز به پرداخت سطحی دارد. همانطور که در مقاله “سنگفرش بتنی / سنگ فرش بتنی در شکل و بافتی متفاوت” نیز می توانید مشاهده کنید، تخته های این نوع کفپوش می تواند به طرق بسیار متنوعی پرداخت شوند که انتخاب آن وابسته به محل نصب و خدماتی است که از این نوع کفپوش انتظار داریم.

رنگ ها و بافت ها در سنگفرش بتنی / سنگ فرش بتنی

گزینه هایی که برای پرداخت این محصول مد نظر است می تواند شامل گزینه های متعددی از رنگ ها و بافت های متنوع باشد. مانند کفپوش پوشیده شده با سنگدانه های زینتی و یا سطح طرح دار. مثلا:

  1. برخی از این پوشش ها ممکن است تنها به این نیاز داشته باشند که سطح آن ها پاکسازی شود و با سطوح کناری، هم ارتفاع شوند. به این ترتیب مرزبندی مناسبی بین آن ها برقرار شود و در ارتفاع مناسبی قرار بگیرند.
  2. برخی دیگر از سطوح ممکن است برای پرداخت نیاز به این داشته باشند که سطح رویی آن ها جارو شود و یا بر روی آن ماله کشیده شود.

پرداخت کردن سنگفرش بتنی / سنگ فرش بتنی

پاکسازی و یا هم سطح سازی (Screeding or strikeoff) به پروسه ای گفته می شود که در آن بتن اضافی از روی سطح سنگفرش بتنی / سنگ فرش بتنی زدوده می شود تا به این ترتیب سطح رویی آن به درجه مناسب برسد. لبه مستقیم با یک حرکت ماله بر روی بتن حرکت داده می شود و با هر جابجایی، مقدار فاصله کمی رو به جلو حرکت می کند.

از طرفی وقتی که با ماله قوی سطح کفپوش را صاف می کنیم، باعث می شود که نقاط برجسته و فرو رفته از بین برود و به این ترتیب آماده شود که ذرات سنگدانه های درشت را به سرعت پس از این مرحله به سطح آن اضافه نمایید. این کار شبیه آن است که یک وسیله با لبه مستقیم و با دسته بلند بر روی بتن کشیده شود. بنابراین یک سطح کاملا هموار را به ما ارائه می دهد که نمونه هایی از آن را می توانید در صفحه سنگفرش بتنی / سنگ فرش بتنی هنزا مشاهده نمایید.

برای از بین بردن ترک های نامطلوبی که می توانند بر روی سطح کفپوش ایجاد شونند، باید بین آن ها را مفصل گذاری (Jointing) نماییم. اتصالات انقباضی را می توان به صورت های زیر ایجاد کرد:

  1. شیارکشی دستی
  2. قرار دادن نوارهایی از جنس پلاستیک
  3. نوارهای چوبی
  4. نصب نوارهای فلزی
  5. قرار دادن متریال اتصالات از پیش ساخته شده در سنگفرش بتنی / سنگ فرش بتنی که هنوز سخت نشده است.

رنگ ها و بافت ها در سنگفرش بتنی / سنگ فرش بتنی

مقاله “مبانی اتصالات برای کفپوش های بتنی” در این رابطه راهنمای خوبی است. البته شما می توانید همواره از طریق ارتباط با مشاوران و کارشناسان ما در هنزا مشکلات خود در این رابطه را با ما در میان بگذارید و سفارشات خود را مطرح نمایید.

۰ دیدگاه

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *