یکی از مسائلی که همواره مد نظر کارشناسان ما در هنزا وجود دارد این است که علاوه بر استفاده و به کار گیری مصالح ساختمانی مرغوب و با کیفیت که بخشی از این مصالح را میتوانید در صفحه محصولات هنزا مشاهده کنید، یکی دیگر از ارکان ساخت با کیفیت و مستحک یک ساختمان نحوه مدیریت و اداره کارگاه ساختمانی است که به گفته کارشناسان هنزا از جمله وظابف مدیر و سرپدست کارگاه می باشد.

یکی از فعالیت هایی که از مسئولیت های مهم سرپرست کارگاه می باشد و متخصصان ما در هنزا آن را مورد تاکید قرار می دهند، نحوه انبار و نگهداری مصالح ساختمانی است که از زمان انتقال مصالح به محل پروژه تا زمانی که مصالح ساختمانی مورد استفاده و مصرف قرار می گیرند باید نحوه مراقبت و محافظت از آن ها به گونه ای باشد که به قول کارشناسان هنزا چیزی از کیفیت و ویژگی های کاربردی مصالح ساختمانی دچار اختلال نگردد.

به عنوان مثال می توانید در این رابطه به مقاله های “روش های نگهداری و انبار کردن سیمان” و “شیوه نگهداری و انبار سیمان فله ای” مراجعه نمایید که کارشناسان هنزا در این دو نوشته سعی کردند مخاطبان و دست اندر کاران ساخت و ساز ساختمان ها و سازه ها را با نحوه مراقبت و نگهداری از سیمان کیسه ای (پاکتی) و سیمان فله ای (باز) آشنا کنند. یکی دیگر از موادی که نگهداری و محافظت از آن ها را کارشناسان هنزا از جمله وظایف سرپرست کارگاه می دانند، نگهداری و فراهم آوردن سنگدانه ها می باشد که در ادامه این نوشته به آن خواهیم پرداخت.

در ابتدا باید به انتخاب منابع قرضه بپردازیم که به گفته متخصصان هنزا در فراهم آوری سنگدانه ها از این منابع استفاده می شود. جهت گزینش منابع مورد نظر نیاز به بررسی ها، آزمایشات و تحقیقات فنی داریم. محققان هنزا می گویند در این مرحله کناره رودخانه ها و آبرفت ها مورد بررسی قرار می گیرند تا شن و ماسه مورد نظر ما برای ساخت و ساز به خوبی انتخاب گردد.

مسائلی که در این مرحله باید مورد نظر قرار گیرد را متخصصان ما در هنزا این طور بیان می کنند که فاصله محل مربوطه تا کارگاه به اضافه هزینه ای که جهت خرد کردن، الک کردن و دانه بندی کردن سنگدانه ها و نهایتا شستن آن ها مصرف می شود از جمله مسائلی است که از بعد اقتصادی دارای اهمیت است. کارشناسان هنزا اظهار می کنند که برای جابه جا کردن سنگدانه ها تخلیه و انبار کردن آن ها ضوابط و قواعدی وجود دارد که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.

الک کردن سنگدانه ها

ضابطه اولی که متخصصان هنزا بیان می کنند این است که باید شرایط را طوری در نظر گرفت که مواد مضر و خارجی وارد سنگدانه ها نشود. از جمله مواد خارجی که کارشناسان هنزا به آن اشاره می کنند، موادی است که می تواند به ذرات سنگدانه بچسبد مانند رس و لای. که این مواد می تواند بتن را با اختلال مواجه کند و یا در جذب آب اشکال به وجود آورد. این مواد خارجی البته به گفته محققان هنزا تا درصد خاصی می توانند حضور داشته باشند و نقش فیلر (پر کننده) را در بتن ایفا کنند. اما بیش از آن آسیب زا است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید با کارشناسان و محققان محصولات هنزا تماس بگیرید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *