به ترتیبی که در مقاله “پلیمر خشک و تر در ساخت جی اف آر سی / GFRC” به آن اشاره شد در جی اف آر سی / GFRC علاوه بر الیاف شیشه از پلیمرهای دیگر نیز برای قوام بخشیدن به بتن بهره برده می شود. در ادامه قصد داریم به برخی از خصوصیات این بتن که در صفحه جی اف آر سی / GFRC هنزا با نمونه های آن آشنا شدید، بپردازیم.
اول اینکه به جهت برخورداری از استحکام و ماندگاری زیاد می توان گفت که جی اف آر سی / GFRC کاملا می تواند در عرصه رقابت با سایر پنل های پوشش نمای ساختمانی حرفی برای گفتن داشته باشد.
مساله بعدی مقاومت خمشی جی اف آر سی / GFRC است که تقریبا به 20 مگا پاسکال می رسد. که یکی از دلایل آن بهره مندی این بتن از سنگدانه های ریز و تراکم بالای آن می باشد. و سایر افزودنی های موجود نیز نفوذپذیری آب در این بتن را بسیار کاهش می دهد. اما باید توجه کنید که این چگالی و دانسیته بالای جی اف آر سی / GFRC موجب سنگینی آن نشده است. بلکه به خاطر برخورداری از پوسته های نازک، این بتن نسبت به سایر مصالح ساختمانی نماپوش، بسیار سبک تر است.
یکی از ویژگی های جی اف آر سی / GFRC که آن را در صدر نماپوش ها قرار می دهد خاصیت عایق حرارت و صدا بودن فیبرهای شیشه ای می باشد که اگر هنگام نصب با فوم های پلی اورتان یا پشم سنگ تلفیق شود می توان درجه عایق بودن آن را به صد در صد افزایش داد.
نکته دیگری که قابل ذکر است، انعطاف پذیری و شکل پذیری جی اف آر سی / GFRC می باشد که در همین خصوص دست طراحان را برای بروز هر گونه تنوع و خلاقیت در طراحی باز گذاشته است و همچنین به دلیل ساخته شدن از منابع طبیعی، کاملا سازگار با محیط زیست است.
همچنین نباید از نظر دور داشت که مراحل تولید، انتقال و نصب و اجرای جی اف آر سی / GFRC نسبت به بسیاری از مصالح ساختمانی ساده تر و راحت تر است. به همین جهت مورد استقبال گسترده دست اندر کاران ساخت و ساز ساختمان ها قرار گرفته است. شما نیز در صورت نیاز می توانید با کارشناسان هنزا در این رابطه تماس حاصل نمایید.
بدون دیدگاه