شیوه های مختلف برای آنکه بتوان محصولی با کاربرد بالاتر در ساخت و ساز ارائه داد، باید مورد تحلیل و بررسی و آزمایش قرار بگیرند تا انکه نهایتا آنکه از میان آزمایشات و بررسی ها سربلند بیرون آید به عنوان شیوه استاندارد مورد قبول واقع گردد. برای اجرای نمای جی اف آر سی / جی آر سی نیز متخصصان و محققانی که در این زمینه فعالیت می کنند، همین مسیر را طی کرده اند.

در همین راستا در مقاله “مدل سازی سه بعدی جی اف آر سی / جی آر سی” بیان شد که ابتدا برای مدل سازی سه بعدی توسط نرم افزار صورت پذیرد و نمای جی اف آر سی / جی آر سی که قصد داریم بر روی ساختمان پیاده کنیم، با استفاده از نرم افزارهای مربوطه طراحی شده و به مالکان و صاحبان پروژه ارائه گردد و پس از اصلاح و توافق به مرحله اجرا در آید.

ساخت جی اف آر سی / جی آر سی با روش پیش اختلاط چه خصوصیاتی دارد؟

استفاده از سی ان سی در اجرای جی اف آر سی / جی آر سی

یکی از ابزارهای که بسیار کمک کننده می باشد در ساخت پنل های جی اف آر سی / جی آر سی طبق همان طرحی که توسط نرم افزارهای مربوطه طرح ریزی شده است، استفاده از فناوری کنترل عددی کامپیوتر می باشد که اصطلاحا به آن سی ان سی (CNC) گفته می شود. که در اینجا این دستگاه به ما کمک می کند که قالب هایی که قابل استفاده مجدد هستند را به کار بگیریم.

این قالب های قابل استفاده مجدد و پیچیده که نیاز به تحمل ساخت مستحکم را دارند می توانند از پیش در کارخانه تولید شوند، در حالیکه می توان برای ساخت پنل های جی اف آر سی / جی آر سی، پس از عملیات ریخته گری از برش لیزری استفاده کرد. به این معنا که:

  1. ابتدا پنل مربوطه جی اف آر سی / جی آر سی را با استفاده از قالب مورد نظر، ریخته گری کرده و به شکل دلخواه می سازیم.
  2. اما در مرحله بعد که طراحی جی اف آر سی / جی آر سی نیاز به ظرافت کاری دارد، با استفاده از لیزر و طبق نقشه از پیش داده شده می توان روی پنل مربوطه برش کاری انجام داد و طرح ظریف و پیچیده مورد نظر را به دست آورد.

دقت داشته باشید که در این مرحله ماشین سی ان سی برای آنکه بتواند طرح جی اف آر سی / جی آر سی را به همان شکلی که طراحان طراحی کرده اند، درآورد باید طرح و شکل مربوطه را که در نرم افزار طراحی شده است، به سیستم آن ارائه کرد و آن نیز بر اساس دستورالعمل های همان طرح برش های لیزری خود را بر روی پنل مورد نظر جی اف آر سی / جی آر سی اعمال می کند و نتیجه نهایی می تواند از لحاظ زیبایی خیره کننده باشد.

استفاده از سی ان سی در اجرای جی اف آر سی / جی آر سی

پیش اختلاط جی اف آر سی / جی آر سی

برای آنکه بتوانیم الیاف شیشه را با بتن ترکیب کرده تا به بتن مسلح به الیاف شیشه دست پیدا کنیم، شیوه های مختلفی در نظر گرفته می شود که یکی از آن ها روش پیش اختلاظ است. این روش ساده ترین تکنیک برای انجام این کار است و بسیار مرسوم است، که در آن الیاف و فیبرهای شیشه که در اندازه های کوچک بریده شده داخل میکسرهای بتن ریخته شده و با ملات و دوغاب بتن مخلوط می شود تا پس از مدت زمان لازم بتواند به طور کامل درون آن مخلوط گردد.

در واقع این شیوه ساخت جی اف آر سی / جی آر سی مانند ساخت بتن معمولی است با این تفاوت که فیبرهای شیشه نیز در مخلوط وارد می شود. سپس می توان مخلوط به دست آمده جی اف آر سی / جی آر سی را در قالب های مورد نظر که از پیش آماده شده است داخل کرد که همین کار نیز به سه طریق قابل انجام است.

  1. با استفاده از اسپری کردن
  2. ریختن با استفاده از ماله
  3. سر ریز کردن جی اف آر سی / جی آر سی درون قالب

از آنجا که فشردگی و تراکم می تواند مقاومت جی اف آر سی / جی آر سی را کاهش دهد، فیبرهای شیشه در مراحل پایانی اختلاط به ترکیب درون میکسر وارد می شوند تا باعث کاهش چنین آسیبی گردند.

معایب استفاده از شیوه پیش اختلاط

 این روش به طور طبیعی باعث کاهش سطح مقاومت نهایی محصول نسبت به سایر روش ها می گردد که علت آن به دو فاکتور بر می گردد:

  1. تمرکز پایین تر در توزیع الیاف شیشه
  2. جهت گیری تصادفی و رندوم قطعات کوچک الیاف شیشه

بنابراین اگر بخواهیم که محصول و سازه نهایی ما از مقاومت بالاتری برخوردار باشد و بتواند بارهای بیشتری را تحمل کند، بهتر است این دو قاعده بالا را مراعات کنیم یعنی از شیوه هایی در اختلاط این نوع بتن استفاده شود که هم بتواند توزیع یکنواخت الیاف را کنترل کند و هم اینکه بتواند تاثیری در جهت گیری الیاف داشته باشد.

برای این منظور از شیوه های دیگری استفاده می شود که می توانید از متخصصان و کارشناسان هنزا درباره آن روش ها پرس و جو کنید. به علاوه می توانید صفحه جی اف آر سی / جی آر سی هنزا را برای دریافت بهتری از این روش ها ملاحظه نمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *